THAINOOTDORP2GO

THAINOOTDORP2GO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 223 beoordelingen
29 nov 2020 om 22:30 Eten kwam na 2 uur. Veel garnaal
29 nov 2020 om 22:00 Bestel op tijd want komt minimaal een uur later dan de keuze tijd
22 nov 2020 om 20:31 Welliswaar 10 minuten vroeger dan ingegeven bezorgtijd, maar heerlijk warm, en een van de lekkerste thuisbezorg maaltijden ooit. We hebben in het verleden een slechte ervaring hier gehad met enorm lange bezorgtijd: Deze keer maakte dat goed! Aanrader!
15 nov 2020 om 19:07 Alles was te zoet.
10 nov 2020 om 20:38 Heerlijk en perfect op tijd
8 nov 2020 om 19:11 Top
5 nov 2020 om 21:27 Geweldig, supersnel
3 nov 2020 om 21:37 The delivery called to inform he’ll be late for 10 min
3 nov 2020 om 21:12 Er was gebeld dat t eten later zou zijn, maar daarna duurde t nog langer dan besproken Wel vriendelijke bezorger, eten is erg lekker!
3 nov 2020 om 17:53 De gerechten met rundvlees en garnaal waren erg lekker alleen de Kokossoep met garnaal was niet zoals die hoort. En ook niet lekker, niet opgegeten helaas.
2 nov 2020 om 8:17 Eten was lekker en goed warm. kreeg 2 zakken kroepoek erbij. Door de Corona is het overal. Erg druk met bezorgen. Hier houd ik rekening mee
1 nov 2020 om 21:00 2 uur op mijn bestelling zitten wachten. Ik bel en ze wisten niet eens of mijn bestelling onderweg was. Eindelijk de bestelling geannuleerd en pizza’s besteld. Graag wil ik het geld terug. Ik bestel nooit meer bij jullie